| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

VULOSËS - VEGLA & HIDROIZOLUES

Hidroizolues & antipenetrues taracash, murature & tjegullash

DUROSTICK HYDROSTOP me 2 përbërës

DUROSTICK HYDROSTOP me 2 përbërës | Hidroizolues çimentor taracash

Temperatura e zbatimit Nga +5 °C deri +35 °C
Termorezistenca Nga - 20 °C deri +75 °C
Koha e përzierjes 3 - 4 minuta
Koha e jetës në enë Të paktën 3 orë në 20 °C
Product Details
HYDROSTOP ROOF

HYDROSTOP ROOF | Hidroizolues i bardhë çimentor taracash

Forma-Ngjyra Pluhur çimentor - I bardhë
Toksik/i ndezshëm (sipas ΕΝ88/379) Jo
Fenomeni peshës të pluhurit të thatë 1,02±0,05 kg/lt
Fenomeni peshës të pluhurit të njomë 1,60±0,05 kg/lt
Product Details
DUROSTICK No 39

DUROSTICK No 39 | Hidroizolues elastomerik taracash

Nuancat E bardhë, ngjyrë tjegulle
Pesha specifike 1,45±0,05 gr/ml
Elasticiteti (sipas ASTM D 412): Pas pjekjes së 8 ditëve dhe në membranë trashësie 1 mm, zgjatja gjatjë shkatërimit u gjet 300%
Hidroizolim i plotë 7 Αtm sipas DIN 1048
Product Details
DUROSTICK D-1

DUROSTICK D-1 | Pluhur hidroizolues lyerje muresh, dyshemesh & çatish

Forma - Ngjyra Pluhur çimentor - I bardh - gri
Toksike/e ndezshme (sipas ΕΝ 88/379) Jo
Fenomeni i peshës të pluhurit të thatë 1,10 ± 0,05 kg/lt
Fenomeni i peshës të pluhurit të njomë 1,60 ± 0,05 kg/lt
Product Details
RUST FREE POWDER

RUST FREE POWDER | Mbrojtje çimentore antigryerrëse armature

Forma - Ngjyra Pluhur çimentor - I kuqeremt
Fenomeni i peshës të pluhurit të thatë 1,45 ± 0,05 kg/lt
Fenomeni i peshës të pluhurit të njomë 1,95 ± 0,05 kg/lt
Pretendimi në ujë 1,1 lt ujë në 5 Kg pluhur
Product Details
DUROSTICK D-9

DUROSTICK D-9 | Hidroizolus çimentor lyerje për kulme tjegullash & saksi balte

Forma-Ngjyra Pluhur çimentor - E kuqeremt
Toksike/e ndezshme (sipas ΕΝ 88/379) Jo
Diametri maksimal i kokrës 0,6 m
Pretendimi në ujë 1,5 lt ujë në 5 kg pluhur
Product Details
DUROSTICK D-59

DUROSTICK D-59 | Hidroizolues tjegullash tullash dekorative qeramike & vazosh balte

Forma - Ngjyra Lëng - i Tejdukshëm
Pesha specifike 1,01 ± 0,08 gr/ml
Temperatura e zbatimit Nga + 5 °C deri +35 °C
Hidroizolimi Pas 4 orësh në temperaturë 20
Product Details
DUROSTICK D-17 HYDROSTOP

DUROSTICK D-17 HYDROSTOP | Antipenetrues selikonik për mbushjen e tullave dekorative

Forma - Ngjyra Lëng - i Tejdukshëm
Pesha specifike 0,77 ±0,04 gr/ml
Rezistenca në plakje dhe ndaj alakaeve E shkëlqyer
Shkëlqimi Mat
Product Details
DUROFLEX POWDER

DUROFLEX POWDER | Tσιμεντοειδές ελαστομερές σφραγιστικό - συγκολλητικό 2 συστατικών

Μορφή Τσιμεντοειδής κονία
Χρώμα Γκρί, Κεραμιδί
Θερμοκρασία εφαρμογής Από +5 °C έως +35 °C
Θερμοκρασιακή αντοχή Από -30 °C έως +90 °C
Product Details
DUROSTICK DS-220

DUROSTICK DS-220 | Hidroizoleues elastomerik taracash me 8 vjet garanci

Forma - Ngjyra Pastë e trash – E bardh
Elasticiteti (sipas ASTM D 412) Pas pjekjes 8 ditëshe dhe në membran trashësie 1mm, zgjatimi drejt thyerjes u gjëndë 400%
Pesha specifike 1,40±0,05 kg/lt
Product Details