| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

ΝANO PROOF WOOD DS-350

Ujëlargues - antipenetrues sipërfaqesh druri

NANO PROOF WOOD DS-350

NANO PROOF WOOD DS-350

KARAKTERISTIKA TEKNIKE

Forma - Ngjyra

Disapor polimeresh - E bardhë, bëhet trasperente kur thahet

Pesha specifike

1,00±0,05 gr/ml

Temperatura e zbatimit

Nga +5 °C έως +35 °C

pH

7,0 ± 1,0

Jetëgjatësija e antipenetrimiit

2 vjet (mospenetrim i jashtëm)
5 vjet (mospenetrim i brëndshëm)

Kofiçenti i thithjes së ujit

W≤0,5 kg/m2√h

Pa aromë, miqësor ndaj mjedisit

B.O.F. (Bashkime Organike Fluturuese): Vlera kufitare e permbajtjes maksimale B.O.F. të B.E. (Udhëzimi 2004/42/KE) për produktin konkret (kategoria Α/θ: Vernik specifik një përbërës, Tipi Υ): 140 gr/lt (2010). Produkti i gatshëm për përdorim përmbanëmaksimalisht 50 gr/lt B.O.V.
PRODUKTI ESHTE PROVUAR NE AKORD ME PROTOTIPET NDERKOMBETARE TE CERTIFIKIMIT: ISO EN 539-1: PROVE HIDROTRASPIRIMI / ASTM E514: REZISTENC NE SHI ISO EN 10545-7: REZISTENC NE FERKIM / ISO EN 10545-14: REZISTENC NE NJOLLOSJE

CILESITE

Anitpenetrues Ujëlargues, produkt patrtës, i përshtatshëm për mbrojtjen e sipërfaqeve prej druri në mjedise të brëndëshme dhe të jashtme. Struktura e tij nanomolekulare, lejon depërtimin e tji të lartë në dru, pavartësisht nga lloji dhe ashpërsija e tyre. Krijon mburoj antipenetruese të padukshme mbrojtje, e cila siguron në sipërfaqet e drurit ku zbatohet, jetëgjatësi të madhe pa probleme nga rezatimi i theksuar djellor dhe nga lagështira e vazhdimtë, në mjedise urbane, malore ose akoma dhe në mjedise bregdetare. Fërkimi, goditjet dhe në përgjethsi mbingarkesat mekanike, nuk ndikojn mburojën mbrojtëse të cilën ofron NANOPROOF WOOD DS-350 në sipërfaqet e drurit, ndërsa përdorimi tij ngadalson në mënyrë të rëndësishme plakjen e tyre. Nuk krijon cipë sipërfaqsore, me rezultat të mos ripet dhe shëndrij.

Lë të pangacmuar pamjen e drurit dhe i lejon atji frymëmarrjen. Parandalon penetrimin e ndotjeve dhe për këtë arsye s’njoloset dhe s’zverdhet. Pa erë, hollimi me ujë, miqësor ndaj përdoruesit dhe mjedisit, siguron bukuri jetëgjatë të sipërfaqeve dhe sendeve prej druri.

ZBATIMI

NANOPROOF WOOD DS - 350, zbatohetnë sipërfaqe përthithëse druri siç janë mobiljet e kopshtit, streh druri dhe gardhe, kuverta skafesh dëfrimi, por për çdo send druri i cili duhet të mbrohet nga uji.

MENYRA E PERDORIMIT

1. Përgatitja e sipërfaqes

Sipërfaqet do duhet të jenë të pastra, të thata, të çliruara nga pluhuri, kriprat, njollat yndyrore dhe çdo pjes të kalbur.

2. Zbatimi

Zbatohet me penel, rul, spërkatje ose zhytje në të, në një shtresë të njëtrajtëshme në gjith sipërfaqen.10 - 15 minuta të ores më pas, me një pëlhur të njomë të butë, largojm prapambetjet e matërialit që nuk është përthithur nga druri.

Në sipërfaqe shumë përthithës, zbatojm një shtresë të dytë para se të thahet e para. Sipërfaqe të lyera ose të cilat jan lyer me çfar do lloji verniku, janë të papërshtatëshme për zbatimin e NANOPROOF WOOD pasi cipa e krijuar në sipërfaqen e drurit nuk lejon penetrimin e produktit. Në rastë se synojm të procedojm me antipenetriimin e tyre, do të duhet domosdoshmërisht të largohet përkujdesishtë verniku ose boja e vjetër duke përdorur letërzmeril. Sipërfaqe në të cilat është kryer antipenetrim me NANOPRΟOF WOOD, pas 24 orësh, mund të pranojn sistem mbrojtje druri, tretësi, siç është Mirmbajtëisi Mbushjes DUROXYL në kombinim me vernikun e mbrojtjes dhe dekorimit të druve DUROLAC ose MARINER, por dhe sisteme mbrojtje druri me bazë ujore siç është seria përkatëse AQUA e DUROSTICK. Përzjeni mire para përdorimit. Produkti është i gatshëm për përdorim. Nuk holloet.

KUJDES

• Antipenetrimi i plotë i sipërfaqeve, harijet 24 orë pas zbatimit.
• Produkti pas therjes së tij të plotë është i parezikshëm për shëndetin dhe mjedisin.

PASTRIM VEGLASH

Veglat pastrohen menjëherë pas përdorimit me ujë dhe nëse nevojitet me tretësir sapuni ose detergjenti.

KONSUMI

1 lt / 6-8 m², në bazë përthithshmëris së sipërfaqes

DEPOZITIMI

Ruhet në mjedise të freskëta të mbrojtura nga ngricat, për të paktën 24 muaj nga data e prodhimit.

UDHEZIME PARANDALIMI

Produkti nuk ka nevojë për asnjë shënjë rezikshmërie, në bazë të legjislacionit evropian dhe kombëtar në fuqi. Por rekomandohet të ruhet largë nga fëmijët. Në rast gëlltitjeje kërkoni menjëherë këshilla mjekësore, duke treguar enën ose etiketën.

VEREJTJE

ΝΑΝΟPROOF WOOD këshillohet për përdorim industrial, si shtes në tretësirat e përpunimit të drurit të cilat zbatohen me presjon në sipërfaqet, për ti ruajtur ato. Zbatimi i produktit në stadin para përdorimit përfundimtar në konstruksjonin e elementokompesatave, i jep produktit përfundimtar cilësi antipenetruese. Produkti pas tharjes së tij është i parezikshëm për shëndetin dhe mjedisin.

AMBALLAZHI

Kuti kartoni 12 cop 750ml
Enë 2,5lt