| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

BIO CLEAN EPOXY GROUT CLEANER

Epoxy grout cleaner

BIO-CLEAN EPOXY GROUT CLEANER

BIO-CLEAN EPOXY GROUT CLEANER

KARAKTERISTIKA TEKNIKE

Forma

Lëng - Pastrues i butë

Pesha specifike

1,00±0,05 kg/lt

Aroma

Freskije që zgjatë

I ndeshëm

Jo

Përmban

Reaktor sipërfaqësor jo jonik <5%, Reaktor sipërfaqsor anionik <5%

Miqësor ndaj mjedisit dhe njëriut

Nuk krijon avullime

No. Regjistrimit L.P.SH. 15716/0/2011. Lj. Lab. L.P.SH. Elefsinë: 3093/2008

Produki është ananalizuar dhe çrtifikuar zyrtarisht nga institutet e mëposhtëme Gjermane:
• Instituti FRESENIUS
• Instituti BREGAU për teknologjine zbatuar mjedisore

PERSHKRIM

Pastrues biopërçarës pa lëndë alergjoshkaktuese, amoniak, kripra fosforike dhe nënprodhime naftore. Miqësor ndaj njëriut dhe mjedisit, në bazë të udhëzimit 907/2006/KΕ të Bashkimit Europjan i cili përcakton përbërjen e detergjenve përsa I përket biopërçarjes të tyre. Nuk iriton duart dhe nuk krijon asnjë problem në rastë se thithet. Produkt i cili respekton natyrën dhe shëndetin e përdoruesit. Ideal për për pastrimin e prapambetjeve dhe njollave të cilat krijohen gjatë stukimit të fugave të sipërfaqeve me stuko epokside, para stabilizimit të tyre. Konverton pastrimin e sipërfaqeve të stukuara pas zbatimit të stukove epokside të fugave në një procedur të thjeshtë duke i dhënë zgjidhje pastrimit të menjëhershëm dhe rezultativ të tyre.

ZBATIMI

Bioclean Epoxy Grout Cleaner përçan pasi të kenë kaluar 20 deri 30 minuta të ores nga stukimi të gjitha prapambetjet e stukos epokside të fugave pa tërhequr vet stukon nga fugat në të cilat është vendosur. Kjo ndodhë sepse sinteza e produktit është e tillë në mënyrë që ti lejoj të rëshkas lehtësisht mbi sipërfaqen dhe të largoj në mënyrë rezultative vetëm prapambetjet.

Zbatimi i Bioclean Epoxy Grout Cleaner kryhet me një numur minimal lëvizjesh të njëpasnjëshme duke përdorur sfungjer të përshtatshëm (të ashpër për stadin fillestar të pastrimit dhe të butë për stadin përfundimtar) duke siguruar pastrimin e plotë të mbetjeve epokside.

MENYRA E PERDORIMIT

Spërkasim sipërfaqen e stukuar (si fugat ashtu dhe pllakat), dhe në ndjekje vazhdojmë me pastrimin. Përdorim sfungjer të lagur të ashpër për të larguar prapambetjet më të vështira dhe në vazhdim me sfungjer të butë të lagur për cilat do prapambetje nuk janë larguar akoma. Sfungjerët që përdorim mire është të shplahen në mënyrë të kujdesëshme para se të përdoren për pastrim në enë me ujë I cili të përmbaj një sasi nga I njëjti pastrues.

KONSUMI


1 lt/10 m²

DEPOZITIMI


Ruhet në mjedise të mbrojtura nga ngricat, për të paktën 36 muaj nga data e prodhimit.

UDHEZIME PARANDALIMI


Produkti nuk nevojitet ndonjë mbishënim rezikshmërie në bazë të legjistlacjonit europjan dhe kombëtar në fuqi. Këshillohet gjithsesi të ruhet largë nga fëmijët. Në rastë gëlltitje, kërkoni menjëher këshilla mjekësore duke treguar enën ose etiketën.

AMBALLAZHI


Kuti 18 cop 750ml Enë 5lt, Enë 20lt