| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

NANO PROOF FABRIC DS-300

Lëng hidrolargues & yndyrlargues mbushje për pëlhura të panjollosshme

NANO PROOF FABRIC DS-300

NANO PROOF FABRIC DS-300

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Forma - Ngjyra

Shpërndarje plymeresh - E bardhë, bëhet pa
ngjyë kur thahet

Pesha specifike

1,00±0,05 gr/ml

Temperatura e zbatimit

Nga +5 °C deri +35 °C

pH

7,0 ± 1,0

Jetëgjatësi mospenetrimit

1- 2 vjet (në bazë të kushteve mjedisore)

Kofiçenti i thithjes së ujit W≤0,5 kg/m²√h

Pa aromë, miqësor ndaj mjedisit

B.O.F. (Bashkime Organike Fluturuese): Vlera kufitare e permbajtjes maksimale B.O.F. të B.E. (Udhëzimi 2004/42/KE) për produktin konkret (kategoria Α/θ: Vernik specifik një përbërës, Tipi Υ): 140 gr/lt (2010). Produkti i gatshëm për përdorim përmbanëmaksimalisht 50 gr/lt B.O.V.

CILESITE

Lëng hidrolargues dhe yndyrlargues mbushje, baze ujore depërtimi të lartë me bazë nanoteknologjie. Krijon një mburoj të hollë, të padukshme mbrojtje, rezistence dhe jetgjatësie të madhe. Nuk pranon lagështirën, pa ndryshuar pamjen dhe cilësin e pëlhurës.

Lehtëson pastrimin duke përdorur vetëm ujë duke parandaluar konsumin nga përdorimi i pastruesve. Bënë hidrolargues shumicën e pëlhurave sintetike dhe pambuke thurje të dendur, duke parandaluar paralelisht krijimin e njollave yndyrore dhe tjerash nga vaji, vera, kafeja, pijet etj.

NANOPROOF FABRIC DS-300 parandalon pisllëkun, tymrat por dhe bakteret të cilat zhvillohen nëpërmijet ndotjeve mbushin pëlhurat.

ZBATIME

Me NANOPROOF FABRIC DS-300 mbrohim lehtësisht, pëlhurat me thurje të dëndur, qylyma, moketa, perde, divan gjithashtu dhe tapeceri makinash prej pëlhure. Gjithashtu pëlura tendash, pëlhura anijesh, të mbathura (këpuc) atletike, çanta dhe përgjethsisht ç’do lloj sendi i cili përmbanë pëlhur në përbërjen e tij.

MENYRA E PERDORIMIT

1. Përgatitja e sipërfaqes

Siërfaqet e pambukut dhe ato sintetiket ne se nevojitet pastrohen pa frikë dhe pa patur ndikime me pastruesin biopërçarës BIOCLEAN përdorimi të përgjithshëm të DUROSTICK vetëm me një spërkatje.

2. Zbatimi

Produkti zbatohet siç është duke spërkatur në mënyrë të njëtrajtëshme nga një largësi prej 10-15cm në sipërfaqe të thata. Në pëlhura veçanërishtë përthithëse rikryejm 10 minuta më vonë nga hera e parë procedurën. Ndjekë në mënyrë të domosdoshme përdorimi i nxehtësis (ngrofës ajri, tharse flokësh etj.) deri sa pëlhura të thahet - për rreth 10 minuta - në bazë të rrezistencës temperaturike të pëlhurës. NANOPROOF FABRIC DS-300 në amballaazh më të madhë (3,5lt dhe 18lt), zbatohet me përdorim pompe dore ose pompimi spërkatje.

KONSUMI


Në bazë të përthithshmëris së nënshtresës.

DEPOZITIMI


Ruhet në vende të thata dhe nën hije, të mbrojtur nga ngricat, të paktën 24muaj nga data e prodhimit.

UDHEZIME PARANDALIMI


Produkti nuk ka nevojë për asnjë shënjë rezikshmërie, në bazë të legjislacionit evropian dhe kombëtar në fuqi. Por rekomandohet të ruhet largë nga fëmijët. Në rast gëlltitjeje kërkoni menjëherë këshilla mjekësore, duke treguar enën ose etiketën.

VEREJTJE

Antipenetrimi i plotë i sipërfaqeve harijet 24 orë pas zbatimit. Produkti pas tharjes të tij është i parezikshëm për shëndetin dhe mjedisin.

AMBALLAZHI


Kuti kartoni 15 cop. 750 ml
Kuti kartoni 6 com. 3,5 lt
Enë 18 lt