| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

ΝANO PROOF MARMO DS-275

Hidrolargues & yndyrlargues mermeresh - granitesh

NANO PROOF MARMO DS-275

NANO PROOF MARMO DS-275

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Forma - Ngjyra

Shpërndarje plymeresh - E bardhë, bëhet pa
ngjyë kur thahet

Pesha specifike

1,00±0,05 gr/ml

Temperatura e zbatimit

Nga +5 °C deri +35 °C

pH

7,0 ± 1,0

Jetëgjatësi mospenetrimit

2 vjet (mospenetrim i jashtëm)
5 vjet (mospenetrim i brëndshëm)

Kofiçenti i thithjes së ujit W≤0,5 kg/m²√h

Pa aromë, miqësor ndaj mjedisit

B.O.F. (Bashkime Organike Fluturuese): Vlera kufitare e permbajtjes maksimale B.O.F. të B.E. (Udhëzimi 2004/42/KE) për produktin konkret (kategoria Α/θ: Vernik specifik një përbërës, Tipi Υ): 140 gr/lt (2010). Produkti i gatshëm për përdorim përmbanëmaksimalisht 50 gr/lt B.O.F.
PRODUKTI ESHTE I PROVUAR NE BAZE TE PROTOTIPEVE NDERKOMBETARE TE CERTIFIKIMIT:
ISO EN 539-1: PROVE UJDEPERTIMI / ASTM E514: REZISTENC NE SHI
ISO EN 10545-7: REZISTENCE NE PARANDALIM / ISO EN 10545-14: REZISTENC NE NJOLLOSJE

CILESITE

Produkt hidrolargues dhe yndyrlargues nanoteknologje, i p ërshtatshëm për mbrojtjen e mermereve , graniteve dhe matërialeve të tjera me përthithshmëri veçanërishtë të ulët në sipërfaqe vertikale dhe horizontale, në mjedise të jashtme dhe të brëndëshme.

Nanogrimcat në përmbajtjen e sintezëstë tij, parandalojnë me lehtësi të madhe dhe në thellësi sipërfaqet duke i bërë ato antipenetruese, me rezultat ruajtjen e tyre nga ç’do lloj konsumi që do mund tju shkaktonte lagështira, uji dhe akulli.

Paralelisht b ëjnë sipërfaqet t ë paprekshme nga njollat e zakonshme shtëpiake, tymi, nikotina por dhe ndotjet atmosferike dhe me këtë mënyrë pastrimi tyre bëhet me lehtësi karakteristike, pa u nevojitur përdorimi i detergjentve të fuqishëm.

NANO PROOF MARMO DS – 275, nuk krijon cipë sipërfaqsore, nuk shkëlqen, nuk rripet dhe nuk zverdhet me rezultat të ruhet bukuria natyrore dhe cilësia e sipërfaqeve. Rezistent ndaj rezeve ultravjolet djellore, ndryshimet e menjëhershme të temperaturës, lagështirës dhe gricave të vazhdueshme. Blindon sipërfaqet dhe parandalon ç’ngjyrosjen e tyre. Pa aromë, baze ujore, miqësor ndaj përdoruesit dhe mjedisit.

ZBATIME

NANO PROOF MARMO DS – 275 mbron përkohësisht, sipërfaqet me përthithshmëri minimalae siç janë mermeret dhe granitet.

MENYRA E PERDORIMIT

1. Përgatitja e sipërfaqes

Sipërfaqet duhet të jenë të pastra të thata dhe të jenë larguar pluhurat, kriprat, njollat yndyrore dhe ç’do matërial i shkoqur. Idealisht, këshillohet përdorimi pastruesit bioerozues BIOCLEAN të DUROSTICK për fuga, pllaka, granite dhe mermere.

2. Zbatimi

Zbatohet me penel, rul, pistolet ose airless, me një shtresë të njëtrajtëshme në të gjithë sipërfaqen. 10 - 15 minuta të orës më vonë, me një pecet të njomë të butë, heqim mbetjet e matërialit të cilit nuk është përthithur. Për mbrojtje me jetgjatësi më të madhe, zbatojmë një shtresë të dytë, rreth 30 minuta pas të parës, veçanërisht në sipërfaqe më përthithëse. Trazoni mirë para përdorimit. Produkti është i gatshëm për përdorim. Nuk holloet.

Trazoni mirë para përdorimit.Produkti është i gatshëm për përdorim. Nuk holloet.

PASTRIMI

Veglat pastrohen menjëher pas përdorimit me ujë ose nëse nevojitet me sapun ose holles detergjenti pastrimi.

KONSUMI

1 lt/12 -18 m² në bazë të përthithshmëris së nënshtresës.

DEPOZITIMI

Ruhet në vende të thata dhe nën hije, të mbrojtur nga ngricat, të paktën 24muaj nga data e prodhimit.

UDHEZIME PARANDALIMI

Produkti nuk ka nevojë për asnjë shënjë rezikshmërie, në bazë të legjislacionit evropian dhe kombëtar në fuqi. Por rekomandohet të ruhet largë nga fëmijët. Në rast gëlltitjeje kërkoni menjëherë këshilla mjekësore, duke treguar enën ose etiketën.

VEREJTJE

Antipenetrimi i plotë i sipërfaqeve harijet24 orë pas zbatimit.Produkti pas tharjes të tij është i parezikshëm për shëndetin dhe mjedisin.

AMBALLAZHI

Kuti kartoni 15 cop. 750 ml
Kuti kartoni 6 com.
3,5 lt Enë 18 lt