| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

ΝANO PROOF CERAMIC DS-270

Antipenetrues suvaje - betoni sipërfaqesh gurore dhe argilore

NANO PROOF CERAMIC DS-270

NANO PROOF CERAMIC DS-270

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Forma - Ngjyra

Shpërndarje plymeresh - E bardhë, bëhet pa
ngjyë kur thahet

Pesha specifike

1,00±0,05 gr/ml

Temperatura e zbatimit

Nga +5 °C deri +35 °C

pH

7,0 ± 1,0

Jetëgjatësi mospenetrimit

2 vjet (mospenetrim i jashtëm)
5 vjet (mospenetrim i brëndshëm)

Kofiçenti i thithjes së ujit W≤0,5 kg/m²√h

Pa aromë, miqësor ndaj mjedisit

B.O.F. (Bashkime Organike Fluturuese): Vlera kufitare e permbajtjes maksimale B.O.F. të B.E. (Udhëzimi 2004/42/KE) për produktin konkret (kategoria A/γ: Për mure të jashtme nënshtrese minerale, Tipi Υ): 40 gr/lt (2010). Produkti i gatshëm për përdorim përmbanëmaksimalisht 20 gr/lt B.O.F
PRODUKTI ESHTE I PROVUAR NE BAZE TE PROTOTIPEVE NDERKOMBETARE TE CERTIFIKIMIT:
ISO EN 539-1: PROVE UJDEPERTIMI / ASTM E514: REZISTENC NE SHI
ISO EN 10545-7: REZISTENCE NE PARANDALIM / ISO EN 10545-14: REZISTENC NE NJOLLOSJE

CILESITE

Produkt teknologjie nano molekulare, baze ujore, i përshtashëm për mospenetrimin e nënshtresave minerale në sipërfaqe horizontale dhe vertikale për mjedise të jashtme dhe të brëndeshme. Për shkak të veprimtaris të lartë penetruese të nanogrimcave të cilat përmbahen në sintezën e tij, penetron thelësishtë në poret e sipërfaqeve duke ju oftuar cilësi të larta idrofobe, pa penguar frymëmarjen e tyre.
Nuk krijon cipë sipërfaqsore dhe parandlon shfaqjen e plasritjeve, zhvillimin e kerpudhavedhe, mykut, gjithashtu dhe krijimin e kriprave. Ndihmon në ruajtjen e perfektshmëris të estetikës dhe integritetit të sipërfaqeve ku zbatohet, pa shkëlqyer ose pasur shkaktime mbi bukurin natyrore dhe cilësin e tyre. I mbronë për një kohë të gjatë dhe lehtëson shkëlqyeshm pastrimin taktik të tyre nga shirat baltor dhe ndotjet atmosferike, tymi dhe nikotina pasi nuk depërtojnë në poret e sipërfaqeve. Pa aromë, miqësor ndaj përdoruesit dhe mjedisit.

ZBATIME

NANO PROOF CERAMIC DS – 270 depërton dhe bën antipenetruese nënshtresat poroze, tullat përthithëse të tipit cotto, betonin, suvan, kartonxhesin, guret natyrorë gjithashtu dhe sende dhe matëriale qeramike dhe argjilore.

MENYRA E PERDORIMIT

1. Përgatitja e sipërfaqes

Sipërfaqet duhet të jenë të pastra të thata dhe të jenë larguar pluhurat, kriprat, njollat yndyrore dhe ç’do matërial i shkoqur.

2. Zbatimi

Zbatohet me penel, rul, pistolet ose airless, me një shtres, deri në ngopje. Në sipërfaqe veçanërishtë përthithëse, zbatoni një shtresë të dytë përderi sa e para të jet e njomë.

PASTRIMI

Veglat pastrohen menjëher pas përdorimit me ujë ose nëse nevojitet me sapun ose holles detergjenti pastrimi.


KONSUMI

1 lt/8-11 m² në bazë të përthithshmëris së nënshtresës.

DEPOZITIMI

Ruhet në vende të thata dhe nën hije, të mbrojtur nga ngricat, të paktën 24muaj nga data e prodhimit.

UDHEZIME PARANDALIMI

Produkti nuk ka nevojë për asnjë shënjë rezikshmërie, në bazë të legjislacionit evropian dhe kombëtar në fuqi. Por rekomandohet të ruhet largë nga fëmijët. Në rast gëlltitjeje kërkoni menjëherë këshilla mjekësore, duke treguar enën ose etiketën.

VEREJTJE

Antipenetrimi i plotë i sipërfaqeve harijet24 orë pas zbatimit.Produkti pas tharjes të tij është i parezikshëm për shëndetin dhe mjedisin.

AMBALLAZHI

Kuti kartoni 15 cop. 750 ml
Kuti kartoni 6 com. 3,5 lt
Enë 18 lt