| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

VULOSËS - VEGLA & HIDROIZOLUES

Antipenetrues nanoteknologjie

NANO PROOF CERAMIC DS-270

NANO PROOF CERAMIC DS-270 | Antipenetrues suvaje - betoni sipërfaqesh gurore dhe argilore

Forma - Ngjyra Shpërndarje plymeresh - E bardhë, bëhet pa
ngjyë kur thahet
Pesha specifike 1,00±0,05 gr/ml
Temperatura e zbatimit Nga +5 °C deri +35 °C
pH 7,0 ± 1,0
Product Details
NANO PROOF FABRIC DS-300

NANO PROOF FABRIC DS-300 | Lëng hidrolargues & yndyrlargues mbushje për pëlhura të panjollosshme

Forma - Ngjyra Shpërndarje plymeresh - E bardhë, bëhet pa
ngjyë kur thahet
Pesha specifike 1,00±0,05 gr/ml
Temperatura e zbatimit Nga +5 °C deri +35 °C
pH 7,0 ± 1,0
Product Details
NANO PROOF WOOD DS-350

NANO PROOF WOOD DS-350 | Ujëlargues - antipenetrues sipërfaqesh druri

Forma - Ngjyra Disapor polimeresh - E bardhë, bëhet
trasperente kur thahet
Pesha specifike 1,00±0,05 gr/ml
Temperatura e zbatimit Από +5 °C έως +35 °C
pH 7,0 ± 1,0
Product Details