| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK DS-POLYMER

Vulosës elastomerik, ngjitës me shumë aplikacione

DUROSTICK DS-POLYMER

DUROSTICK DS-POLYMER

KARAKTERISITKAT TEKNIKE

Baza

Akrilike polimerike

Ngjyra

32 nuanca në bazë të ngjyrologut

Pesha specifike

1,30±0,05 gr/ml

Koha e krijimi membrane

Afërsisht 20 minuta

Koha e tharjes

1-2 orë në prekje

Koha e tharjes përfundimtare

24-72 orë analogjikisht me thellësin e fugës dhe lagështirën

Temperatura e zbatimit

Nga +5 °C deri +40 °C

Termorezistenca

Nga -30 °C deri +100 °C

Rezistenc në tensjon

2 Ν/mm² sipas DIN 53504

Zgjatje në shkatërim

Afërsisht 300% sipas DIN 53504

CILESITE

Vulosës elastik dhe matërial ngjitësteknologjie të re, pa arom, pa hollues me 32 nuanca të përzgjedhura. Ofronë fuqi të madhe bashkngjitëse dhe paralelisht elasticitet, rezistenc ndaj rezeve UV, ndaj lagështirës, ndajmjedisit acid dhe alkalik. Nuk zverdhet, është antimykës, jo ndezës, mbetet elastik në thellësi kohe, dhe ngjitet në sipërfaqet poroze dhe jo pa nevojën e astarit.

ZBATIME

DUROSTICK DS-POLYMER ofrohetpër shumë zbatime në përdorime të brëndëshme dhe të jashtme.

• Hidrosanitare:

Hidroizolim fugash në vaska, lavamane, aksesor banje, mbështetje lavamanësh , stukimit në takimit të plintit me pllakat e dyshemes .

• Mobilje guzhine:

Hidroizolim në banaqe guzhine dhe lavapiata .

• Instalime elektreike:

Mbështetje kanalesh plastike dhe metalike, kabujsh, kutish shpërndarje dhe tabellash siguresash.

• Konstruksione alumini:

Mbështetje dhe hidroizolim perimetrikisht kasave prej alumini, druri dhe PVC.

• Pasqyra:

Mbështetje pasqyrash të argje- nduara.

• Punë në ndërtim:

Vulosje, ngjitje dhe riparim çdo llojmermeri dhe guri. I përshtatshëm për vulosje elastike fugash në mure prej kartonxhesi, paneli çimentor, betonarme, suva gjithashtu dhe flet polikarbonike.

KUFIZIME PERDORIMI

Të paktën një nga dy sipërfaqet përbashkngjitje të jet poroze, nuk ështëi përshtatshëm për bashkngjitje, vulosje në polietilen (PE), ploipropilen(PP), teflon dhe akuariume. Këshillohet që thellësia e fugës tëpërcaktohet në gjysmën e gjerësis pasi regjistrohet me kordon mpushje fugas, prejpolietileni të fryrë dhë në se nuk ekziston me poliserin të fryrë(shkumdeti)

MENYRA E PERDORIMIT

Nënshtresa të jetë e qëndrueshme, e pastër, pa pluhura dhe vajra.Pikat e kalbura largohen me stukues.

Vendosim tubetin në pistoletën e posaçme të shtyrjes e tipi të rëndë të DUROSTICK, presim hudëzën djagonalisht duke e drejtuar hundëzën nën kënd 45° grad me qëndrën e fugës dhe e mbushim atë pa bllokuar ajër.Përdorimi i letrës izoluese në kufit e fugës lehtëson kufizimin e sakt të vulosësit. Llustrimi i fugës hariet brënda një periudhe 20 minutëshe me gishtë të zhytur në ujë. Prapambetjet e mundësheme hiqen me sfungjer të lagur.

KONSUMI

Tubeti mbulonë

FUGA

METRA LINEARE

4 x 6 mm

12,9

6 x 6 mm

8,6

8 x 6 mm

6,4

12 x 8 mm

3,2

16 x 10 mm

1,9

20 x 12 mm

1,3

DEPOZITIMI

Ruhet në mjedise të mbrojtura nga ngricat deri në 18 muaj na data e prodhimit.

UDHEZIME PARANDALIMI

Produkti nuk ka nevojë për asnjë shënjë rezikshmërie, në bazë të legjislacionit evropian dhe kombëtar në fuqi. Por rekomandohet të ruhet largë nga fëmijët. Në rast gëlltitjeje kërkoni menjëherë këshilla mjekësore, duke treguar enën ose etiketën.

AMBALLAZHI

Kuti kartoni 6 tubete 261 ml (340 gr)

Diferencat që ekzistojn midis ngjyrologut dhe rezultatit përfundimtar janë rezultat i dobësis të botimit.