| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROWOOD DS-POLYMER

Vulosës elastomerik & ngjitës për sipërfaqe druri

DUROWOOD DS-POLYMER

DUROWOOD DS-POLYMER

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Baza

Akrilike polimerike

Ngjyra

10 Nuanca të përzgjdhura druri

Pesha specifike

1,30±0,05 gr/ml

Koha e krijimit të membranës

Rreth 20 minuta

Koha e tharjes

1-2 orë në pjekje

Koha e pjekjes përfundimtare

24-72 orë në bazë të thellësis të fugës dhe lagështirës

Temperatura e zbatimit

Nga +5 °C deri +40 °C

Termorezistenca

Nga -30 °C deri +100 °C

Rezistenca në tensjon

2 Ν/mm² sipas DIN 53504

Zgjatja e shkatërim

Afërsisht 300% sipas DIN 53504

CILESITE

Vulosës elastik parketesh druri dhengjitës teknologjie të re, pa hollues. Ofrohet në 10 nuanca të përzgjedhura druri me mundësi lyerje me vernik uji ose holluesi menjëher pas tharjes.Ka adezivitet në çdo lloj druri pa astar, duke ofruar vulosje elastike të pa thyeshme nuk ngacmohet ngalagështira dhe ruan ngjyrën e tij në thellësi kohe.

ZBATIME

DUROWOOD DS-POLYMER ështëi përshtatshëm për stukimin e blintave parketeve të drurit në pikate bashkimit të tyre. Siguron hidroizolimin e parketeve pasielasticiteti i madh i tij siguron nga tensioniet e tëreqjes të cilat krijohen. Vulos gjithashtu çarjet midis fugave të parketeve të drurit të cilat krijoen me kalimin e kohës gjithashtu dhe fugat tëcilat krijoen gjat vendosjes së tyre me matëriale jo të njëjta si gure, mermere , pllaka qeramike etj.Ideal për vendosjen e mbulesave të fugave prej druri, perimetrikisht portash, dritaresh dhe katesh, duke shmangur gozhdimin.

MENYRA E PERDORIMIT

Përgatitja e sipërfaqes

1. Largojm nga pikat të cilat do të vulosen pluhurat , vajrat dhe pikat e kalbura.

2. Vendosim tubetin në pistoletën e recistencës së veçant DUROSTICK e tipit të rëndë, presim hundëzën diagonalisht me qëndrën e fugës duke e mbushur atë pa u bllokuar ajër.

3. Përdorimi i shiritit të letrës ngjitëse gjat zbatimit gjithashtu dhe lëmimi i matërialit me gisht të lagur me ujë ndihmon në njëtrajtësimin e vulosjes.

KONSUMI

Tubeti mbulonë

FUGA

METRA LINEARE

4 x 6 mm

12,9

6 x 6 mm

8,6

8 x 6 mm

6,4

12 x 8 mm

3,2

16 x 10 mm

1,9

20 x 12 mm

1,3

DEPOZITIMI

Ruhet në mjedise të mbrojtura nga ngricat deri në 18 muaj nga data e prodhimit.

UDHEZIME PARANDALIMI

Produkti nuk ka nevojë për asnjë shënjë rezikshmërie, në bazë të legjislacionit evropian dhe kombëtar në fuqi. Por rekomandohet të ruhet largë nga fëmijët. Në rast gëlltitjeje kërkoni menjëherë këshilla mjekësore, duke treguar enën ose etiketën.

AMBALLAZHI

Kuti kartoni 6 tubete 261 ml (340 gr)

Diferencat që ekzistojn midis ngjyrologut dhe rezultatit përfundimtar janë rezultat i dobësis të botimit.