| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK DS-460

Rrjetë xhamore armatimi shtresash hidroizoluese lyese & stukosh rafshimi

DUROSTICK DS-460

DUROSTICK DS-460

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Forma

Rrjet qelqi alkaloluftues

Ngjyra

E bardhë

CILESIE

Rrjetë prej Fiberglass për armatimin total të shtresave hidroizoluese çimentore dhe stukove të rafshimit rrëshirëore të paneleve çimentore me përmasa kare 4x4 mm dhe peshë 60 gr/m2. Dallohet për rezistencën në mjedis alkakik. Ofron përforcim ndërtues tërëndësishëm dhe nuk lejon çarjet e vogla që rezultojnë nga ndryshimet temperaturike.

ZBATIMI

Përforcon dhe bashkon, shtresathidroizoluese me bazë çimento në ballkone, taraca, pishina, depozita.

AMBALLAZHIMI

Rolo 1m x 50m në paleta 30 cop.