| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK DS-230

Shirit xhamor vetëngjitës për kartonxhes, panele çimentore dhe çarje në beton dhe suva

DUROSTICK DS-230

DUROSTICK DS-230

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Forma

Rrjet xhamore alkaloluftues

Ngjyra

E bardhë

CILESITE

Shirit xhamor vetëngjitës alkaloluftues(fasho), me përmasa katërkëndshi 2x2 mm dhe peshë 30gr/m2.E domosdoshme për përforcimin e fugave horizontale dhe vertikale kartonxhesi dhe panelesh çimentore.

ZBATIMI

Përdoret menjëherë pas dorës së parë të patimit, me material montimi kartonxhesi D-66 ose me material montimi panelesh çimentore D-67DUROSTICK dhe mbulohet me një dorë të dytë dhe dorë përfundimtare. Përdorimi i tij garanton lidhje rezistente dhe nuk lejon krijimin e çarjeve të vogla ose plasaritjeve. Ideal për përforimin lokal të çarjes në beton si edhe sipas gjatësisë vendosja e saj në fugat dhe bashkimet e dyshemes dhe murreve, para lyerjes me materjale izoluese.

AMBALLAZHIMI

Kuti kartoni: 72 copë (Rrolo 5 cmx20 m)
24 copë (Rrolo 5 cmx90 m).