| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK D-59

Hidroizolues tjegullash tullash dekorative qeramike & vazosh balte

DUROSTICK D-59

DUROSTICK D-59

KARAKTERISTIKA TEKNIKE

Forma - Ngjyra

Lëng - i Tejdukshëm

Pesha specifike

1,01 ± 0,08 gr/ml

Temperatura e zbatimit

Nga + 5 °C deri +35 °C

Hidroizolimi

Pas 4 orësh në temperaturë 20

Koefiçienti i thithjes së ujit

W≤0,5 kg/m²√

Pa aromë, i pandezshëm, miqësor ndaj mjedisit

CILESITE

Hidroizolues antipenetrues selikoni,avullues, i tejdukshëm pa tretës, i përshtatshëm për mbrojtjen e çative dhe të veshjeve të fasadave të ndërtesave.Nuk krijon film sipërfaqësor, nuk ndikon mbi ngjyrën e sipërfaqeve ku zbatohet, nuk shkëlqen dhe nuk zverdhet. Mbron sipërfaqet nga thithja e lagështisë të paktën për 10 vjet, duke penguar krijimin e çarjeve nga rënia e dëborës për shumë kohë dhe nga ngrica. Nuk lejon krijimin e mykut dhe myshkut dhe jeshillëkun dhe pengon depozitimin e shiut me balt .

ZBATIME

DUROSTICK D-59 zbatohet në nënshtresa poroze alkalike dhe jo, duke mbuluar akoma edhe çarje shumë të holla deri 0,2mm në çati tjegullash, tulla qeramike dekorative, vazo balte por edhe në pllaka çimento, panele çimentore, gure çimentore dekorative etj.Nëse sipërfaqia është riantipenetruar me ndonjë antipenetrues tjetër nuk këshillohet zbatimi i produktit. Gjatë zbatimit të produktit, shtresa e dytë do të duhet në mënyrë të domosdoshmetë zbatohet përsa shtresa e parë qëndronë e njomë. Sigurouni se gjatë zbatimit të cilës do nga shtresatmatëriali zbatohet njëtrajtësishtë në mënyrë që të mos krijohen tepërica të tij në sipërfaqe. Ndiqni domosdoshmërishtë udhëzimet e mësipërme pasi mosndjekja e tyre mund të shkaktoj njolla të bardha në sipërfaqen e tjegullave të cilat denatyralizojnë estetikën e tyre.

MENYRA E PERDORIMIT

1. Përgatitja e nënshtresës

Sipërfaqet të jenë të pastra, thithëse, të pastruara nga shirat e baltës ose pluhurat. Në çati tjegullash , tulla dekorative që kanë zënë myk, myshqe (jeshillek, nxirje), duhen pastruar më parë me pastrues të fortë DUROSTICK D-95 CLEANER, me përdorim makinerie presioni ose dukee kruajtur me furçë të ashpër. Gjatë përdorimit, mbulojmë sipërfaqet e afërta të ndjeshme dhe bimë.

2. Zbatimi

Tundni enën mirë para përdorimit. Materiali zbatohet me rul, penel të gjërë ose spërkatës nga distancë 30-40 cm, shtresa e parë deri në ngopje ose në 2 shtresa të njëpasnjëshme “të njoma”.

PASTRIMI

Veglat pastrohen me ujë pas spërdorimit të tyre.

KONSUMI

200 - 400 ml/m², në bazë të thithjes së sipërfaqes.

DEPOZITIMI

Ruhet në vende të thata dhe nën hije, të mbrojtur nga ngrica, të paktën 12 muaj nga data e prodhimit.

UDHEZIME PARANDALIMI

Produkti konsiderohet si iritues. Rekomandohet të ruhet larg nga fëmijët dhe zbatohet në vende të ajrosura mirë. Para përdorimit të këshilloheni udhëzimet e mbrojtjes në etiketën e produktit ose në formularin e të dhënave të sigurimit.

VEREJTJE

Tjegullat me përmbajtje të lartë gëlqerore mund të paraqesin hije gjatë zbatimit të cilat ikin pas tharjes së materialit. Produkti pasi thahet është i parezikshëm për shëndetin.

AMBALLAZHI

Kuti kartoni 15 copë 1 lt
Enë 5 lt