| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK HUNDEZA PISTOLETE TUBE

Hundeza pistolete tube

DUROSTICK HUNDEZA PISTOLETE TUBE

DUROSTICK HUNDEZA PISTOLETE TUBE

CILESITE

Hundëza për pistoletën shumëpërdorimëshe shtytëse DUROSEAL 600. Janë të rezistencës së lartë në ngjeshje, tek tretësit dhe tek përdorimi i shpeshtë.

Set 4 copë, zbatimesh të ndryshme, për “sallame”, rrëshira ingjektimi, stuko epokside, vulosës elastomerike çimentore etj.

AMBALLAZHI


Kuti kartoni 14 set 4 copë