| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK TUBET SPECIFIK BOSH

Për shtyrjen e materialeve vulosës e dhe hidroizoluese

DUROSTICK TUBET SPECIFIK BOSH

DUROSTICK TUBET SPECIFIK BOSH

CILESITE

Tubeti bosh i DUROSTICK ështëideal për shtyrjen e cilitdo material të trashë, me përdorimin paralel të pistoletës profesionale të tipit të rëndë të DUROSTICK. Ka përparësinë e rrjedhjes me trashësi të njëjtë të materialit dhe të ripërdorimit të tij, pasi pastrohet menjëherë me ujë pas përfundimit të zbatimit.

ZBATIME

Veçanarisht i përdorshëm për përdoruesin, që ka dispozicion të tij një sistem të zgjuar dhe ekonomik vulosjeje, i pështatshëm për dhjetëra zbatime.Mund të përdoret me sukses për mbulimin e fugave me materiale siç janë stuko kokërtrashë DUROSTICK , pllaka rustik, për ngjitës mobiljesh dhe për çfarëdo material në formë pelteje. Përbën zgjidhje ekonomike për mbulimin e montimit me sisteme epoxy, siç janë EPOXY dhe DUROPOXY ose për vulosësçimentor, siç janë D-30 dhe SUPERFLEX POWDER, për shtyrjen e rrëshirës epokside të injektimit D-33 dhe në çarje si edhe për D-1, me shtimin e galaktozës akrilike D-20DUROSTICK.

MENYRA E PERDORIMIT

Mbushni fishekun dhe vendosni tapën në pjesën e mbrapme. Me një thikë prisni majën në mbarimin e sipërm të rotullimit dhe vidhosni hundëzën plastike. Vendosni fishekun tek pistoleta. Tërhiqni tubin plastiknë në gjatësi të fugës kështu deri sa të mbushet vazhdimisht me lëvizje të qëndrueshme.

AMBALLAZHI

Kuti kartoni 25 tubete 310 ml.