| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK DUROSEAL 600

Pistoletë shumëpërdorimesh shtyrje

DUROSTICK DUROSEAL 600

DUROSTICK DUROSEAL 600

CILESITE

Pistoletë profesionale prej alumini, përshtytje të lehtë materialesh vulosëse. Disponon këmbëz të tipit të rëndë, me rikthim dhe ndihmesë mekanike. Pranon tubet ose sallam vulosës, duke e bërë kështu vegël të përshtatshme për dhjetëra zbatime.

ZBATIMI

Stukot akrilike elastomerike si edhepoliuretanike vulosëse në amballazh alumini dhe në forme sallami shtyhen domosdoshmërisht me DUROSEAL 600. Vulosjet e fugave bymyese ndërtimore, fugat metalike, të kasave prej alumini dhe druri, por edhe nevojat në zbatimet marinare bëhen më ekonomike me këtë vegël shumëpërdorimshe.

MENYRA E PERDORIMIT

A) «Sallami» çvidhosim tapën e përprarme, tërheqim mbrapa shulin dhe vendosim “sallamin”. Riendosim hundzën në tapën e përparme të cilën e pastaj vidhosim deri sa të dëgjohet tingulli karakteristik.Me një t hikë pres im hun dëzën pjertazi në atë vend ku mund të kemitrashësisnë e deshiruar vulosjeje. Për tubet tërheqim pistoni shtytës heqimm diskun plastik duke çvidhosur dadon e përparme. Rivendosim dadun dhe përdorim pistolin me diskun metalik me diametër më të vogël me qëllim që të përshtatet në pjesën e poshtme të fishekut.

B) Cimentor: Heqim tapën e përparme, zhytim pistoletën në kovë me ujëtë pastër, duke tërhequr shulin lart- poshtë të paktën 2 herë, me qëllimqë të laget pjesa e brëndshme e saj. Pastaj, me një enë plastike, mbushim DUROSEAL 600 me materialin çimentor përkatës (kaq sa duhet që të punojmë për 30 minuta) vidhosim tapën e përparme me hundzën, pasi ta presim pjertazi, ne vendin ku tregohet me qëllim që të kemi trashësinë e duhur vulosës.

Pas mbarimit të zbatimit, pastrojmë pistoletën në mënyr të kujdesëshme me ujë të pastër.Disponohen edhe pjesë këmbimi hundëza DUROSTICK për zbatime të ndryshme.

VEREJTJE

Për rrëshira epokside, stuko epokside, ngjitëse në forme paste dhe veçanarisht për çdo material që pastrohet me vështirësi nga pistoleta, rekomandohet përdorimi i fishekut special bosh DUROSTICK, i cili montohet tek pistoleta shumëprdorimeshe DUROSEAL 600.

AMBALLAZHI

Kuti kartoni 10 copë