| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK PASTRUES ACIDOR PLLAKASH

për mbetjet ndërtimore

DUROSTICK PASTRUES ACIDOR PLLAKASH

DUROSTICK PASTRUES ACIDOR PLLAKASH

KARAKTERISTIKA TEKNIKE

Forma - Ngjyra

Lëng - i tejdukshëm

Persha specifike

1,05±0,05 kg /lt

pH

0 - 1

Temperatura e zbatimit

Nga + 5 °C deri +35 °C

Aroma

Limoni

I ndezshëm

Jo

No. Regjis. L.P.SH. 5312/0/99
No. Lej. Labo. L.P.SH. ELEFSINES 3093/2008

CILESITE

Detergjent acidor mbetjesh ndërtimore me veprim shumë të fuqishëm.

Shpërbën dhe heq prapambetjet e stukove të fugave, ngjitësit të plakave dhe çimentove të cilat krijohen gjatë veprimtaris së montimit të tyre.

Pastronë në thellësi njollat nga vajrat, kafeja, pijet, gëlqerja, bojrat plastike, ndryshk etj. Heq me fëkim shumë të vogël, ndotjet e mbledhura të cilat krijohen me kalimin e kohës në stukot e fugave të pllakave, duke risjell ngjyrën fillestare të stukos.

ZBATIME

Pastruesi i pllakave DUROSTICK vepronë brënda pak miutash në pllakat qeramike ose granitesh të cilat janë vendosur në dysheme dhe mure.

Largonë prapambetjet ndërtimore nga veglat gjithashtu dhe stridonën nga pjesët e lagshme të skafeve.

Nuk këshillohet për pllaka dekorative, mermere, blloqe guri gëlqeror dhe dhe paisje hidrosanitare.Përdorimi i detergjentit duhet të praktikoet pas stukimit të fugave të pllakave dhe pasi kanë kaluar të paktën 20 ditë.

MENYRA E PERDORIMIT

1. Përgatitja e sipërfaqes

Hapim dyerët dhe dritaret, për të shpangurë mbledhjen e avujve, dhe mbrojmë sytë me syze dhe duart me dorashka plastike.

Largojmë pajisjet e inoksit dhe mbulojmë me plasmas në mënyrë të kujdesshme, paisje si çezma banjash, lavapiata inoksi ose ç’do gjë tjetër, për shmangjen e oksidimit të matërialeve nga avujt.

Para zbatimit këshillohet provë paraprake në një pllak për shmangjen e gryerjes ose të humbjes së llustrës të cilat vrehen shumë rrall në tipe të kufizuara pllakash.

2. Zbatimi

Detergjenti i pllakave zbatohet siç është në sipërfaqe.

E lëmë të veproj për 2-3 minuta duke e fërkuar me fshesë të ashpër ose sfungjerë të ashpër dhe në vazhdim shplajmë me ujë të bollshëm. E njëjta procedurë duhet rindjekur për rinovimin e ngjyrave të stukove të pllakave.

KONSUMI


1 lt/4-5 m² sipërfaqe.

DEPOZITIMI


Ruhet në mjedise të thata dhe me hije, për të paktën 36 muaj nga data e prodhimit.

UDHEZIME PARANDALIMI


Produkti është gryerës dhe iriton sistemin e frymëmarjes. Këshillohet të ruhet i kyçur dhe largë nga fëmijët dhe të përdoret në mjedise të cilat airosen mirë. Para përdorimit këshillohuni me udhëzimet e parandalimit në etiketën e produktit ose në formularin e të dhënave të sigurisë.

AMBALLAZHI


Kuti kartoni 15 cop. 1 lt Enë 5 lt, 20 lt