| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK D-29 SPOT FREE

Antipenetrues yndyrlargues pllakash & granitesh

DUROSTICK D-29 SPOT FREE

DUROSTICK D-29 SPOT FREE

KARAKTERISTIKA TEKNIKE

Forma - Ngjyra

Lëngë - i tejdukshëm

Persha specifike

0,77±0,04 kg/lt

Llustra

Mat

Temperatura e zbatimit

Nga + 5ο C deri + 35ο C

Shkelja

Pas 12 orësh

Kohë e jetë gjatsis të mos penetrimit

2 vjet (mos penetrim i jashtëm) 5 vjet (mos penetrim i brënshëm)

Knfiçenti i thithjes së ujit

W ≤0,5 Kg/m² √ h

B.O.F. (Bashkime organike fluturuese): Kufiri maksimal i përmbajtjes në B.O.F. të B.Ε. (Udhëzim 2004/42/KE) për produktin e përcaktuar (kategoria Α/i: «Astare Lidhëse», Tipi D): 750 gr/lt (2010). Produkti i gatshëm për përdorim, përmbanë maksimasimalisht 672 gr/lt B.O.F.

CILESITE

Lëng antipenetrues dhe yndyrlargues, me bazë siloksanike, me zotësi penetruese të lartë (micro technology).

Pas zbatimit të tij, krijohet një cip mbrojtëse sipërfaqsore e padukshme, e cila nuk rripet dhe nuk rrëshket, gjithashtu dhe kurë laget.

Parandalon krijimin e njollave nga vaji, vera, pijet freskuese, boja shkrimit, ndotjet e kafshve dhe ndotjet atmosferike.

ZBATIME

DUROSTICK D-29 SPOT FREE është i domosdoshëm për pllaka thithëse të pa zmaltuara, në granite në cotto natyrale, mat dhe të shëndritshëm, si në mjedise të brëndëshme ashtu dhe në jashtme.

Banaqet e guzhinave prej mermeri ose graniti nuk njollosen pas zbatimit të D-29 SPOT FREE.

Gjatë montimit të pllakave përthithëse dhe graniteve cotto, këshillohet përdorimi i produktit të bëhet para stukimit të fugave me ngjyrë të erët. Me këtë mënyrë lehtësoet proçesi i pastrimit, pa rezikun e ndryshimit të ngjyrës të sipërfaqeve nga pigmentet e fuqishme të stukove të fugave.

MENYRA E PERDORIMIT

1. Përgatitja e sipërfaqes

Tre javë pas vendosjes së pllakave, largojmë mbetjet ndërtimore me pastruesin acidor të pllakave DUROSTICK.

Në se shtrimi është i vjetër, freskojmë duke pastruar me detergjent biopërçarës DUROSTICK BIOCLEAN (për fuga pllakash - granitesh)

2. Zbatimi

DUROSTICK D-29 SPOT FREE zbatohet siç është, me rul ose penel , në spërfaqe të thata, ku është hequrë pluhuri. Në se sipërfaqia është poroze, kërkohen 2 shtresa me diferenc 2-3 orësh midis tyre.

Mbetjet e mundëshme largohen pecet të that dhe të butë pa push.

KONSUMI


100-150 ml / m² / shtres.

DEPOZITIMI


Ruhet në mjedise me hije, largë nga ç’do burim nxehtësije, për të paktën 18 muaj nga data e prodhimit.

UDEZIME PARANDALIMI


Produkti karakterizohet si i dëmshëm. Këshillohet të mbahet largë nga fëmijët dhe zbatohet në mjedise me ajirimë të mirë. Para përdorimit këshillohuni me udhëzimet e parandalimit në etiketën e produktit ose në formularin e të dhënave të siguris.

VREJTJE


Produkti pas tharjes është i pa rrezikshëm për shëndetin dhe mjedisin.

AMBALLAZHI


Kuti kartoni 15 copë 1 lt Kuti kartoni 6 copë 4 lt