| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK D-25

Parketin vetllustruese mermeresh, mat granitesh & cotto

DUROSTICK D-25

DUROSTICK D-25

KARAKTERISTIKA TEKNIKE

Forma - Ngjyra

Lëng-E bardh, bëhet i tejdukshëm pas tharjes

Pesha specifike

1,00±0,05 kg/lt

Temperatura e zbatimit

Nga + 5 °C deri + 35 °C

Termorezistenca

Nga -30 °C deri + 100 °C

Koha e tharjes

1 orë

Shkelja

Pas 3 orësh

Miqësor me mjedisin

CILESITE

Lëngë vetllustrues, me bazë dyllin dhe polimere specifike, e cila ofronë shkëlqim të shkëlqyer dhe mbrojtje në mermere të vjetra ose të reja, mat granite dhe cotto, duke nxjerë në pah estetikën e tyre. Nuk krijonë cipë sipërfaqsore.

Eshtë antirrëshqitës, antistatik, ka aromë të këndshme dhe bëhet apsolutish i padukshëm menjëherë pasi thahet.

ZBATIME

DUROSTICK D-25 këshillohet veçanërisht në mermere të vjetra, pasi risjell shkëlqimin e tyre të humburë .

Eshtë i përshtatshëm për mjedise të brëndshme dhe të jashtme, gjithashtu dhe për fasada ndërtesash, monumente, buste etj.

MENYRA E PERDORIMIT

1. Përgatitja e sipërfaqes

Mermeret e vjetra pasi pastroen me detergjent D-21 dhe mbulohen me antipenetrues D-22DUROSTICK, mbrohen plotësisht me përdorimin e parketinës vetllustruese, pas kalimit të 24 orëve.

2. Zbatimi

Hapet siç është në sipërfaqe të pastër, me pëlhurë të butë pa pushë ose me sfungjerë të butë

Pas tharjes fërkojm sipërfaqen lehtësisht me një pëlhur të butë dhe të thatë, për më tepër ndriçim.

Për rujtjen e shkëlqimit, mjaftonë një kapak lëngu D-25 në ujin e larjes, gjithashtu dhe në kombinim me detergjent të tjerë.

KONSUMI


1 lt / 8 - 12 m², në bazë të sipërfaqes.

MAGAZINIMI


Mbahet në vende të mbrojtura nga ngrica, të paktën 3 vjet nga data e prodhimit.

UDHEZIME PARANDALIMI


Produkti nuk ka nevojë për asnjë shënjë rezikshmërie, në bazë të legjislacionit evropian dhe kombëtar në fuqi. Por rekomandohet të ruhet largë nga fëmijët. Në rast gëlltitjeje kërkoni menjëherë këshilla mjekësore, duke treguar enën ose etiketën.

AMBALLAZHI


Kuti kartoni 15 copë 1 lt Enë 5 lt