| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK D-22

Antipenetrues - yndyrlargues mermersh & granitesh

DUROSTICK D-22

DUROSTICK D-22

KARAKTERISTIKA TEKNIKE

Forma - Ngjyra

Lëngë - i tejdukshëm

Persha specifike

0,77±0,04 kg/lt

Llustra

Mat

Temperatura e zbatimit

Nga +5 °C deri +35 °C

Shkelja

Pas 12 orësh

Kohëa e jetë gjatësis të mos penetrimit

2 vjet (mos penetrim i jashtëm) 5 vjet (mos penetrim i brënshëm)

Kohëa e jetë gjatësis të mos penetrimit

W ≤ 0,5 Kg/m² √ h

B.O.F. (Bashkime organike fluturuese):
Kufiri maksimal i përmbajtjes në B.O.F. të B.Ε. (Udhëzim 2004/42/ΕΚ) për produktin e përcaktuar (kategoria Α/i: «Astare Lidhëse», Tipi D): 750 gr/lt (2010). Produkti i gatshëm për përdorim, përmbanë maksimasimalisht 672 gr/lt B.O.F.

CILESITE

Lëng antipenetrues dhe yndyr mos pranues, me bazë siloksanike, me zotësi të madhe penetruese (micro technology).

Veprimtaria e madhe mbrojtëse krijonë një cipë të padukshme, e cila nuk ripet dhe nuk rëshket.

Parandalon njollosjen nga vaji, vera, pijet freskuese, boja e shkrimit, ndryshku, ndotjet nga kafshët shtëpijake, ndotjet atmosferike etj.

ZBATIME

Zbatimi i thjesht dhe i shpejt i DUROSTICK D-22 në veshje prej mermeri dhe graniti në fasadat e ndërtesave, parandalon për të paktën 4 vjet përthithjen e ndotjeve atmosferike, me rezultat lehtësimin e pastrimit. Eshtë i domosdoshëm në banaqe guzhinash, buste, lapidare, dysheme, mure dhe zallra .

D-22 parandalon thithjen e njollave në mermere të llustruara ose jo, në veranda ose mjedisesh të brëndshme (faq.1), pas ujitjes të bimve në vazo.

MENYRA E PERDORIMIT

1. Përgatitja e sipërfaqes

Sipërfaqe të llustruara: Para zbatimit, këshillohet provë parandaluese në mënyrë që të verifikohet që sipërfaqia mundë të thithë matërialin para antipenetrimit. Për rezultate më të mira pastrojmë me pastruesin biopërçarës DUROSTICK BIOCLEAN (për fuga pllakash - granitesh - mermeresh).

Sipërfaqe të pallustruara: Në rastet e mermereve të vjetërsuara dhe shumë të njollosuara, këshillohet përdorimi i detergjentit të mermereve DUROSTICK D-21.

2. Zbatimi

D-22 përdoret siç është, me rul ose penel, në sipërfaqe të thata, pa pluhur.

Në se sipërfaqia është me pore, nevojiten 2 shtresa me diferenc 2-3 orësh midis tyre. Mbetjet e mundshme largohen me pecetë të that, të butë, pa push. Në se dëshironi sipërfaqet të ndriçojnë, këshillohet përdorimi i parketinës vet llustruese të mermereve DUROSTICK D-25.

KONSUMI


100 - 150 ml/m²/shtresë.

DEPOZITIMI


Ruhet në mjedise me hije, largë nga ç’do burim nxehtësije, për të paktën 24 muaj nga data e prodhimit.

UDEZIME PARANDALIMI


Produkti karakterizohet si i dëmshëm. Këshillohet të mbahet largë nga fëmijët dhe zbatohet në mjedise me ajirimë të mirë. Para përdorimit këshillohuni me udhëzimet e parandalimit në etiketën e produktit ose në formularin e të dhënave të siguris.

VREJTJE


Produkti pas tharjes është i pa rrezikshëm për shëndetin dhe mjedisin.

AMBALLAZHI


Kuti kartoni 15 copë 1 lt Kuti kartoni 6 copë 2,5 lt