| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK D-21

Pastrues mermeresh të pa llustruara

DUROSTICK D-21

DUROSTICK D-21

KARAKTERISTIKA TEKNIKE

Forma-ngyra

Lëng - i tejdukshëm

Pesha specifike

1,05 ±0,05 kg/lt

pH

0 - 1

Temperatura e zbatimit

Nga + 5 °C deri + 35 °C

Aroma

Limoni

I ndezshëm

Jo

Përmbanë midis të tjerave më tepër se 10% acid fosforik, acid citrik, dhe më pak se 5% spërfaqo veprues jo jonike

No. Regji. L.P.SH. 5229/0/99.
No. Lej. Përd. L.P.SH. ELEFSINES 3093/2008.

CILESITE

Detergjent i fuqishëm mermeresh dhe mozaikësh të pa llustruara. Largonë lehtësisht dhe shpejt njollat këmgulëse, atije ku detergjentët e zakonshëm nuk munden, pa lënë stampa.

ZBATIME

D-21 largonë përfundimisht njollat të cilat shkaktohen nga ujitja e saksive në veranda, më mjedise të brëndshme dhe të jashtme të cilat janë veshur me mermere të bardha dhe me ngjyrë .

Pastronë ndotjet nga kafshët shtëpijake, smogu, ndryshqet nga kangjellat, njolla nga tymrat, vajrat, vera, boja e shkrimt, pijet freskuese etj.

MENYRA E PERDORIMIT

1. Përgatitja e sipërfaqes

D-21 është lëngë pastrues veçanërisht i fuqishëm. Gjatë zbatimit të tij, këshillohet përdorimi i syzeve mbrojtëse dhe dhe dorashkave plastike. Para zbatimit, këshilohet provimi në anën e një mermeri, për shmangjen e gryerjes ose veshjes të cilat vrehen shumë rallë në tipe të kufizuara mrmeresh me ngjyrë.

2. Zbatimi

E hapim siç është në sipërfaqe, duke fërkuar me sfungjer ose fshes, për maksimumi 1 minutë. Në mermere veçanërisht thithëse ripërsërisim proçesin.

Ndjek shplarje me ujë të bollshëm, menjëherë pas zbatimit të tij. Si sistem mbrojtje të mermereve, këshillohet në vazhdimë zbatimi në sipërfaqe të thatë i mospenetruesit dhe yndyr larguesit të mermereve-graniteve D-22DUROSTICK, në mënyrë që të shmanget nevoja për pastrim të shpeshtë. Përdorimi i parketinës vet llustruese të mermereve - graniteve - cotto D-25DUROSTICK risjell ndriçimin e tyre të humbur, e cila ruhet në se në mënyrë perjodike shtojmë pak në ujin e pastrimit.

KONSUMI


1 lt/5-6 m².

DEPOZITIMI


Ruhet në mjedise me hije, për të paktë 36 muaj nga data e prodhimit.