| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK BIO CLEAN

etergjent biopërçarës për fuga pllakash-granitesh & mermeresh të llustruara ose jo

DUROSTICK BIO CLEAN

DUROSTICK BIO CLEAN

KARAKTERISTIKA TEKNIKE

Forma

Detergjent i lehtë

Pesha specifike

1,00 ± 0,05 kg/lt

Aroma

Freskëllëku

I ndezshëm

Jo

Përmbanë

Reaktor sipërfaqsor veprues jo jonik <5%, Reaktor sipërfaqsor veprues anionike <5%

Nuk prodhonë avuj

Miqësor me mjedisin dhe njëriun

No. Regji. L.P.SH. 11297/0/2007
No. Lej. Përd. L.P.SH. ELEFSINES 3093/2008

Serija BIO CLEAN përputhet me linjën e udhëzimeve të BΕ 91/155/BΕ gjithashtu dhe TGRS dhe ligjin gjerman për detergjentët me numurë regjistrimi UBANr:283500001. Produkti është analizuar dhe çertifikuar zyrtarisht nga institutet e mëposhtme Gjermane :
Instituti FRESENIUS.
Instituti BREGAU për teknologjine aplikuar mjedisore.

CILESITE

Detergjent biopërçarës, pa substanca alergjike, amone, kripra fosforike, produkte nafte, miqësor me njëriun dhe mjedisin, më bazë të Legjistlacionit 907/2006/KE në lidhje me detergjentët për sa ju përket bioerozimit të tyre, i butë me duart, nuk krijon probleme në frymëmarje.

Aksioni i tij pastrues nuk ngacmon sipërfaqet e pllakave , të mermereve të llustruar ose jo , gjithashtu dhe kur përdoret në bazë të përditshme. Pastron në thellësi ndotjet të cilat krijohen me kalimin e kohës në brëndësi të fugave, duke ju lejuar stukove rifitimin e ngjyrës fillestare pa u ndryshuar.

ZBATIME

DUROSTICK BIOCLEAN heq me një sprucim, duke vepruar brënda pak minutash, verën, pijet freskuese të tipit cola, gjakun, bojtushat dhe ndotjet e kafshve.

Nuk këshillohet për pastrimin e mbetjeve të ngjitsve dhe prapambetjet e stukos së fugave. Largonë ndotjet e mbledhura atmosferike nga fasadat e ndërtesave të veshura me mermer dhe tulla dekorative natyrore ose artificiale.

I domosdoshëm në shtëpira, mjedise publike dhe profesijonale, restorante, hotele, spitale, dhe WC publlike etj.

MENYRA E PERDORIMIT

Sprucojm fugat e pllakave dhe pasi kanë kaluar 5-10 minuta fërkojmë me furçë të ashpër, fshes të ashpër, sfungjer ose makineri pastrimi. Rezultati është impresionues pas shplarjes, por dhe në duke ju dhuruar ndriçim të gjitha paisjeve hidrosanitare dhe te lavapiatatave të inoksit.

Përdorimi i BIOCLEAN është i pa rezikshëm dhe nuk nevojitet airosje gjat përdorimit të tijë.

KONSUMI


1 lt/12 - 14 m².

DEPOZITIMI


Ruhet në mjedise të mbrojtura nga ngricat, për të paktën 36 muaj nga data e prodhimit.

UDHEZIME PARANDALIMI


Nuk nevojitet ndonjë theksim rreziku, sipas legjislacionit ekzistues kombëtar dhe Europian. Megjithatë rekomandohet të mbahet larg nga fëmijët. Nëse gëlltitet, kërkoni këshilla mjekësore menjëherë, duke treguar kontenierin ose etiketën.

AMBALLAZHI


Kuti kartoni 18 cop. 750 ml. Enë 5 lt, 20 lt.