| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK GALAKTOZ AKRILIKE

Përmirsues për ngjitës pllakash & stuko fugash

DUROSTICK GALAKTOZ AKRILIKE

DUROSTICK GALAKTOZ AKRILIKE

KARAKTERISTIKA TEKNIKE

Forma - Ngjyra

Galaktoz - i bardhë, kur thahet bëhet i tejdukshëm

Persha specifike

1,02±0,04 kg/lt

Temperatura e zbatimit

Nga + 5 °C deri + 35 °C

Miqësor me mjedisin, nuk përmbanë hollues

CILESITE

Galagtozë akrilike përzjerje me bazë styrene-butadiene, e cila e shtuar në ngjitësat dhe stukot e fugave çimentore, të pllakave dhe stukove të fugave të plakave dhe mermereve përmirson karakteristikat e tyre.

Këshillohet kryesisht për ritjen e elasticitetit, të ngjitshmëris, të hidroizolimit dhe të rezistencës ndaj fërkimit.

ZBATIME

Për bashkngjitje pllakash, shtimi i Galaktozës Akrilike në ngjitësat e pllakave është i domosdoshëm për zbatime në mjedise të jashtme të hapura të cilat nënshtrohen në bymejo-tkurrje të theksuara dhe në ngrohjetë brënda dyshemeve ose në nënshtresa mos përthithëse.

Specifk për veshje pllakash të cilat ekspozohen vazhdimisht në ujë, si pishina, mjedise notimi, shatërvane, lavazho makinash etj.

Shtimi i polimereve akrilike, analogjikisht me përqindjen e pjesmarjes të tyre në ngjitësat e pllakave , përmirson karakteristikat teknike të tyre, në mënyrë që tju përgjigjet kërkesave të skuadrës S1 dhe S2 (ngjitës elastik), në akord me modelin EN 12002.

Për stukot e fugave, shtimi i Galaktozës Akrilike në stukon e fugave ofronë elasticitet të rritur, ngjitshmëri të madhe në anët e pllakave, rritje të hidroizolimit gjithashtu dhe rezistenc ndaj detergjentve acidor, ujit të kloruar dhe me krip.

I domosdoshëm në nështresa të cilat nënshtrohen në bymejo-tkurrje dhe vivbracione, si sofita me dysheme druri. Gjithashtu bashkëvepron në rruajtjen e nuancave të theksuara të stukove të fugave.

MENYRA E PERDORIMIT

Shtimi i Galaktozës AkrilikeDUROSTICK në ujin e përzjerjes për ngjitësat e pllakave dhe stukot e fugave në analogji Galaktoz Akrilike : ujë = 1:2 (elasticitet i vogël) dhe 1:1 (elasticitet i bollshëm), pa shtim uji (elasticitet i madhë).

KONSUMI

Analogjia e hollimit = Galaktoz Akrilike : ujë = 1:1 - 1:2, analogjikisht me zbatimin.

DEPOZITIMI


Ruhet në mjedise mbrojtura nga ngricat për të paktën 15 muaj nga data e prodhimit.

UDEZIME PARANDALIMI


Nuk nevojitet ndonjë theksim rreziku, sipas legjislacionit ekzistues kombëtar dhe Europian. Megjithatë rekomandohet të mbahet larg nga fëmijët. Nëse gëlltitet, kërkoni këshilla mjekësore menjëherë, duke treguar enën ose etiketën.

VREJTJE

• Para përdorimit të tij, tundni mirë enën.

• Pjesmarja e produktit në stukot e fugave, për shkak të rritjes së ngjitshmmëris të cilin krijonë, kërkon mund më të madhë nga tekniku për heqjen e prapambetjeve nga pllakat përthithëse ose cotto.

• Paralyerja e pllakave me antipenetrues pllakash - yndyr mospranues DUROSTICK D-29 SPOT FREE (lëng siloksanik penetrues) parandalon njollosjen e sipërfaqes dhe lehtëson pastrimin e saj.

AMBALLAZHI


Kuti kartoni 15 cop. 1 lt Enë 5 lt, 20 lt