| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROTOP

Përforcues sipërfaqesh dyshemesh industriale

DUROSTICK DUROTOP

DUROSTICK DUROTOP

KARAKTERISTIKA TEKNIKE

Forma

Pluhur çimentor

Ngjyra

Gri, Tjegull

Pesha specifike e pluhurit të thatë

1,80 ± 0,20 kg/lt

Temperatura e zbatimit

+5 oC deri +35 oC

REZISTENCAT MEKANIKE

Rezistenca në përkulje sipas EN 161-1 pas:

•28 ditësh

8,00 ± 1,50 N/mm2

Rezistenca në shtypje sipas EN 161-1 pas:

•28 ditësh

90,00 ± 4,00 N/mm2

CILESITE

Pluhur i gatshëm pudrosje dyshemesh të reja industriale.

Përbëhet nga çimento të kërkesash të larta, shtesa përmirsuese dhe sfera metalike inoksi ashpërsie të lartë.

Dallohet për rezistencë të lartë në fërkim dhe në goditje, krijon sipërfaqe antirrëshqitëse dhe parandalon krijimin e pluhurit.

Eshtë ideal për dysheme me lodhje tepër të shtuar mekanike dhe karakterizohet nga sistemi ekonomik rendimenti të lartë dhe me jetë gjatësi të madhe.

ZBATIME

DUROSTICK DUROTOP zbatohet në beton të njomë ose llaç nivelim dyshemeje, për krijimin e dyshemeve industriale në mjedise si: qëndra tregtare, punishte, uzina, ofiçina, pika furnizim me karburant, parkingje, depo , rambë dhe mjedise ngarkim shkarkim etj.

MENYRA E PERDORIMIT

1. Përgatitja e sipërfaqes

Sipërfaqja e betonit duhet të jetë e freskët dhe të jetë ngurtësuar pak.

2. Zbatimi

Materiali zbatohet i thatë duke e shtruar sipër në beton të njomë ose llaç nivelim dyshemeje dhe sa ato fillojnë të ngurtësohen.

Pas shtrimit sipërfaqja laget dhe lëmohet me “Helikopter” .

KONSUMI


3 - 5 kg / m2.

DEPOZITIMI


Ruhet në amballazhime të mbyllura mirë, në vënde të thata dhe nën hije, me lagështi të ulët, të paktën 12 muaj nga data e prodhimit.

VEREJTE


Produkti pas ngurtësimit të plotë të tij është i parezikshëm për shëndetin dhe ambjentin.

UDHEZIME PARANDALIMI


Produkti përmban çimento Portland dhe renditet si iritues. Para çdo përdorimi këshillohuni me udhëzimet mbrojtëse në amballazhin e produktit ose në formularin e të dhënave të siguris.

AMBALLAZHI


Thesë letre 20 kg në paleta 1080 kg.