| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK UDHEZUS

Për distanc konstante midis pllakave

DUROSTICK UDHEZUS

DUROSTICK UDHEZUS

CILESITE

Udhëzusit e pllakave DUROSTICK ofrohen për mbajtjen e distancave të qëndrueshme ndërmihet pllakave, cilit do lloj dizaini montimi.

Shumëllojshmëria e tyre me përmasa 1,2,3,4,5,7,9 dhe 10 milimetra por dhe formave kryqi +, T-je (T), Y-je (Y) dhe pyke është e sigurtë, që mbulonë zbatimin më kërkues.

Kanë si njojtje karakteristike pastërtin e anëve të tyre dhe rezistencën e tyre të madhe.

Eshtë i mundshëm përdorimi i tyre dhe për herë të dytë, n.q.s hiqen në kohë dhe pastrohen me ujë.

ZBATIMI

Përdorimi i tyre bazë është në pllakat qeramike , gjithashtu si dhe guret natyror dhe dekorativ , gjithashtu dhe mermeret.

MENYRA E PERDORIMIT

Udhëzuesit DUROSTICK më parë ose menjëher pas takimit të pllakës me ngjitësin. Eshtë thelbësore që ti përshtatet shkëlqyer pllakës në anët e tyre për shmangjen mosnjëformësis në distancat e fugave. Eshtë e mundëshme të hiqen pas 3 orësh për pllakat, të cilat u ngjitën me ngjitës DUROSTICK në mure dhe pas 2 orësh në dysheme.

AMBALLAZHIMI


Qese me 500 copë KRYQ 2,3,4,5,7,9 mm.
Qese me 250 copë KRYQ 10 mm.
Qese me 1000 copë KRYQ 1 mm.
Qese me 500 copë PYKA.
Qese me 500 copë TAF 2,3,5,7,9 mm.
Qese me 500 copë YPSYLON 3 mm.