| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK D-88

Ngjitës magnetik

DUROSTICK D-88

DUROSTICK D-88

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Forma-ngjyra

Pelte kremore - Bezh e hapur

Temperatura e zbatimit

Nga +5 °C deri +35 °C

Termorezistenca

Nga -30 °C deri +60 °C

Koha e hapur e zbatimit

Reth 40 minuta

Koha e mikro rriparimit

Reth 3,5 orë

Rëshkitja horizontale

≤ 0,5 mm në pllaka plastike

Rezistenca në shkëputje pas 7 ditës

1,5 Ν/mm²

Pesha spezifike

1,22 kg/lt

Miqësor me mjedisin

CILESITE

Ngjitës i trashë, thiksotropik, elastik, me hollues, i gatshëme për përdorimi, me bazë shpërndarjen ujore të estereve poliakrilike, derivate të modifikuara kolofoni, plastifcizues dhe shtesa të veçanta. Eshtë rezistent ndaj lagështirës, acideve të holluara, sipërfaqeve alkalike (beton, suva), dhe nuk ndikon matërialet e ndjeshme ndaj holluesve.Ka perjudhë të madhe jetese të hapur, të mjaftueshëm për shshtresa sipërfaqesh të mëdha, duke krijuar ngjithshmëri të shkëlqyesr si në sipërfaqe me llustër ashtu dhe në sipërfaqe të ashpëra. Shfaqë rezistenc madhe fillimtare dhe përfundimtare bashkngjitje.

Renditet në kategorin D2F sipas EN 12004.

ZBATIME

DUROSTICK D-88 NGJITES MAGNETIK është i përshtatshëm për ngjitjen e pllakave plastike lakuese dhe të ashpra, rolove prej PVC të butë, barit të stadjumeve, LINOLEUM dhe moketash në beton të parafabrikuar the jo, llaçra dyshemesh, mozaik, dysheme MDF, kompesat detare ose dru, gjithashtu dhe në llamarin të astarosur ose të galvanizuar. Eshtë perfekt për shtrimin e pllakave termoizoluese prej poliesteri të fryrë ose të petëzuar, panele poliuretani dhe tape në muratura betoni, suvaje, tulla, porobeton, si në sipërfaqe të brëndshme astu dhe në të jashtme.Eshtë i përshtatshëm për shtrim të izoluar pllakash qeramike në dru dhe prodhimet e tij. Ofrohet gjithashtu për montm në mjedise ku vrehet qarkullim i theksuar, si në spitale dhe hotele, gjithasht dhe në mjedise me vibracione, si anije.

MENYRA E PERDORIMIT

1. Përgatitja e sipërfaqes

Sipërfaqet e zbatimit do duhet të jenë pastruar nga matërjalet e shkoqura, pluhurëra, vajra, yndyra dhe bojra.

Llaçrat pluhurosëse të dyshemeve stabilizoen me lyerjen me hidroizoluesin dhe stabilizuesin HYDROSTOP FLOOR pasi ka paraprihir lagje e kujdesëshme me 2 pjes ujë të përzjera me 1 pjes D-20 ose GALAKTOZ AKRILIKE të DUROSTICK.

2. Zbatimi

Ngjitësi shtrohet vetëm në nënshtres siç është, me shpatul metalike të dhëmbëzuar, në gjerësi 3-5 mm, në sipërfaqe horizontale dhe vertikale. në vazhdim krehim aq sipërfaqe sa nevojitet për të punuar në 30-40 minutat në vazhdim, analogjikisht me kushtet kohore, duke shmangur kështu krijimin e cipës.

Produktet të cilat do të bashkëngjiten vendosen me mundësin e mikro rriparimeve, duke ushtruar tension të lehtë.

KONSUMI

200-300 gr/m², në bazë të nënshtresës dhe zbatimit.

VEREJTJE


Eshtë e domosdoshme një nga sipërfaqet për bashkëngjitje të jetë përthithëse.

DEPOZITIMI


Rruhet në amballazhim të mbyllur mirë, në mjedise të thatë dhe me hije, lagështire të ulët, për të paktën 12 muaj nga data e prodhimit.

UDHEZIME PARANDALIMI


Nuk nevojitet ndonjë theksim rreziku, sipas legjislacionit ekzistuese kombëtar dhe Europian. Megjithatë rekomandohet të mbahet larg nga fëmijët. Nëse gëlltitet, kërkoni këshilla mjekësore menjëherë, duke treguar kontenierin ose etiketën.

AMBALLAZHI


Kuti letre 12 copë. 1 kg. Enë 4 kg.