| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq

PROFILI

durostick_aerophoto

Njëzet e katër (24) vjet nga themelimi I saj DUROSTICK strehon veprmtarit e saj në mjedise private sipërfaqe të madhe, në Aspropirgo, Attik, Greqi, me seksione shumëpërbërëse Kërkimi dhe Zhvillimi plotësisht të pajisur, paisje mekanike dhe procedur prodhimi hiper bashkëkohore, mjedise depozititmi bashkëkohor dhe përmasash të mëdha, gjithashtu dhe flot private kamionash transportimi për shpërndarjen e produkteve të saj. Ndërmarrja përdor metoda bashëkohore drejtimi dhe disponon sektor Marketing të organizuar shkëlqyeshëm, gjithashtu dhe sektor shitjesh shumëpërbërës.

DUROSTICK përbën një nga fabrikat më të sukseshme dhe të shëndetëshme nga ana ekonomike – duke zotruar vëndin e pare ndërmijet fabrikave të sektorit të matërialeve të ndërtimit – në tregun Helen. Mundësia e prodhimit ditor matërialesh bashkëngjitëse dhe bojrash mbikalon 600 tonët. Prduktet e DUROSTICK mbulojn nevojat e Bashkëngjitjes, Hidroizolimit, Mbrojtjes, Përmirësimit, Vulosjes, Lyerjes dhe Pastrimit. Shitjet e saj zhvillohen vazhdimisht, ndërsa veprimtaria e saj eksportuese në Britanin e Madhe, Qipro, Rusi, Shqipëri, Serbi, Rumani, E.B.A., Libi, Kuvajt, dhe Egjypt theksohet çdo vitë.
DUROSTICK është çertifikuar sipas ISO 9001. Të gjitha produktet e ndërmarrjes të cilat disponohen në treg janë në akord me prototipet Europiane dhe përmajn siglën CE kudo që ajo parashikohet.

Identiteti I ndërmarrjes dhe I produkteve të saj janë gjerësisht të shpërndara dhe të afirmuara si në tërësin e sektorit teknik aq edhe në shumicën e konsumatorve privatë.

Me respekt të plot ndaj mjedisit dhe njeriut ndërmarrja krijon dhe disponon, në tregun Helen dhe atë ndërkombëtar, mori produktesh të ndryshme relative – kryesisht - ndërmijet tyre – me ndërtimin, mirëmbajtjen dhe riaparimin e ndërtimit. Në vitin 2012 ndërmarrja disponon në treg 100ndra produkte të ndryshme ndërmijet tyre, ndërmijet të cilave shumë të reja, inovative dhe pjonere duke dhënë zgjidhje dhe propozime të cilat përmirësojn dhe pasurojn mundësit e përdoruesve për zbatime inovative dhe shumë here prototipe.