| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq

TREGU

Mundohemi gjinjë të kemi ndjenjën më të mire të mundëshme të tregut dhe të nevojave të klientve tanë dhe të klientve të klientve tan. Krijojm produkte të cilat I mbështesim me sasi veprimtarish promovimi të cilat përforcojn pranin tonë në treg dhe pozicjonojn produktet tona me zotësi përball kujtëdo konkurence. Krijojm lidhje të fuqishme, jetëgjatë dhe me fitime reciproke me bashkëpuntorët tanë (dyqanet), por dhe me përdoruesit e produkteve tonë, si teknikët ashtu dhe konsumatorët privatë.
NË BAZË TË TË DHËNAVE TONA (1988-2012)

• Njëzet e katër vitet e fundit janë ngjitur 227.849.564 m² pllaka muuresh dhe dyshemesh me ngjitës pllakash dhe stuko fugash DUROSTICK.
• Gjithashtu 24.283.714 m² sipërfaqe janë hidroizoluar, lyer, vulosur me produktet tan përkatës.
• 64.206 ton përmirsues matërialesh ndërtimi gjithashtu dhe 13.236 tonë produktesh specifike kanë përforcuar mijra ndërtime.